Bu Blogda Ara

12 Aralık 2017 Salı

Merhaba

Merhabalar, 2017 yılında popülerliği artan kriptopara piyasasında pek çok insan yatırım yapmaya başladı. Son 6 ay içerisinde mısır patlağı gibi artan kriptopara haber sitelerinde ise teknik analiz bulmak neredeyse imkansız. Twiterda bazı hesaplar bulabilirsiniz. Ancak kriptopara sitelerinin hemen hemen tamamı magazinsel boyuttalar.

"Bitcoin Rekor Kırdı"  ve "Bitcoin Çakıldı" manşetlerinin ötesine geçemeyen sitelerde vakit kaybetmenize gönlüm razı olmadı ve bu blogu kurdum. Vakit buldukça özellikle altcoin teknik analizleri yazacağım, buradan takip edebilirsiniz. Site tamamen ücretsiz olacak. İstediğiniz ve hakkında analize ihtiyaç duyduğunuz koinleri de yorum olarak yazarsanız, elimden geldiğince onları da sizin için analiz ederim.

Kendimden daha sonraları bahsederim. 2015 yılından beri kriptokoin alıp satan biri olarak, bu piyasada öğrendiklerimi paylaşacağım. Böylelikle düzenli takip edenler, hem kripto teknik analizi öğrenmiş olacak hem de saçma sapan pump, dump gruplarından kurtulacaklar.

Sitenin görselliğine ıvırına zıvırına pek dikkat etmeyeceğim. Burası bilgi yoğun bir blog olacak. Haberiniz olsun.

Tabiki yasal uyarı---> Bu blogdakiler tamamen kendi deneyimlerimi aktarmaktan ibarettir. Yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım kararlarınızı nihayetinde kendiniz alacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi